Het uitzoeken van Philips led inbouwspots

  • donald robinson

 

Philips heeft een echte doorslag gemaakt in de technologie van verlichting, waardoor er nu allerlei soorten en maten Philips led inbouwspots zijn. Dit zijn stuk voor stuk lampen die gemakkelijk in het plafond of in de muur weg te werken zijn, die een prachtige, heldere verlichting uitstralen en die u tientallen euro’s besparen doordat ze een stuk zuiniger voor het milieu zijn dan bijvoorbeeld halogeenspots en spaarlampen. Maar goed, omdat er zoveel soorten Philips led inbouwspots beschikbaar zijn, kan het lastig zijn om te bepalen welke je nu precies moet hebben. Hieronder zetten we een aantal punten op een rij, waar je op kunt letten bij het uitzoeken van Philips led inbouwspots.

Dimbare Philips led inbouwspots?

In principe raden wij altijd aan om te kiezen voor dimbare Dim Tone Philips led inbouwspots, als u de kans krijgt. Deze spots komen met een dimmer, of je kunt je oude dimmer erop aansluiten om gebruik te kunnen maken van de functie om de Philips led inbouwspots traploos te kunnen dimmen. Hiervoor hoef je alleen maar aan een knop te draaien, waarna je de licht- en kleurintensiteit van de Philips led inbouwspots geheel naar wens kunt instellen.

Dim Tone Led Inbouw spot 4,9 watt kantelbaar 50 mm rond aluminium geborsteld

Een hoge intensiteit voor werk waar je je op moet concentreren, en een lage intensiteit voor ontspanning. Dankzij de hoge kwaliteit van de verlichting, zal het licht van de Philips led inbouwspots er in elke stand prachtig uitkomen.

Vaste of richtbare Philips led inbouwspots?

Ook kun je kiezen tussen Philips led inbouwspots die vast in de muur of het plafond gebouwd zijn, en Philips led inbouwspots die je binnen de armatuur kunt draaien. Veel mensen kiezen voor de eerste optie als het gaat om basisverlichting, die een hele ruimte verlicht en niet gedraaid hoeft te worden. De richtbare led inbouwspots zijn geschikt om sfeer aan te brengen in huis door middel van accentverlichting, of om handig gebruik te kunnen maken van je licht, bijvoorbeeld door de richtbare Philips led inbouwspots als leeslampje te gebruiken en het licht altijd goed op je boek te laten schijnen.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Thème Magazine -  Hosted by Overblog